مطالب كامل در مورد كينولين يلو+ خريد كينولين يلو

هيدروژن پراكسيد و آب اكسيژنه همه چيز خريد و فروش مواد شيميايي

مطالب كامل در مورد كينولين يلو+ خريد كينولين يلو

۳۱ بازديد

كينولين زرد WS

جهت خريد از كينولين يلو به Bismoot.com مراجعه كنيد.

كينولين زرد WS

كينولين زرد WS.svgname

نامها

IUPAC نام

سديم 2-(1 ، 3-dioxoindan-2-yl)quinolinedisulfonate

نامهاي ديگر

Ci اسيد زرد 3 ، مواد غذايي زرد 13 ، D & C زرد شماره 10 ، اسيد زرد 3 ، كينيدين زرد Kt ، ژاپن زرد 203 ، ليمو زرد روي 3 ، Ci 47005

شناسه ها

شماره CAS

8004-92-0 بررسي

مدل 3D (JSmol)

تصوير تعاملي

عنكبوت

23070 بررسي

Echa InfoCard 100.116.526 ويرايش اين در ويكيداده

شماره EC

305-897-5

E شماره E104 (رنگ)

PUBCHEM CID

24671

UNII

چك 35SW5USQ3G

داشبورد CompTox (سازمان حفاظت محيط زيست)

DTXSID0041721 ويرايش اين در ويكيداده

اينچي

لبخند

ويژگيها

فرمول شيميايي C18H13NO5/8/11S1/2/3Na1/2/3

جرم مولي 477.38 g/mol

ظاهر پودر زرد مايل به سبز

نقطه ذوب 150 °C (302 °F؛ 423 K) (تجزيه)

حلاليت در محلول در آب 

اسيديته (pKa) 1.8

خطرات

خطرات اصلي مضر (Xn)

R-عبارات (قديمي) R22

S-عبارات (قديمي) S24/25 ، S28 ، S37 ، S45

به جز جايي كه در غير اين صورت ذكر شده است ، داده ها براي مواد در حالت استاندارد خود (در 25 °C [77 °F] ، 100 kPa) داده مي شود.

See the source image

كينولين زرد Ws مخلوطي از تركيبات آلي مشتق شده از رنگ كينولين زرد SS (روح محلول) است. با توجه به حضور گروه هاي سولفونات ، رنگ WS محلول در آب (WS) است. آن است كه مخلوطي از disulfonates (اصولا), monosulfonates و trisulfonates از 2-(2-quinolyl)indan-1,3-dione با حداكثر جذب در طول موج 416 نانومتر است.

 

كينولين زرد به عنوان يك افزودني غذايي زرد مايل به سبز در برخي كشورها ، در اروپا به عنوان E شماره e104 تعيين شده استفاده مي شود. در اتحاديه اروپا و استراليا زرد كينولين مجاز است در نوشيدني ها استفاده شده است و در مواد غذايي مانند سس, دكوراسيون و پوشش; زرد كينولين ذكر شده است به عنوان يك مجاز افزودني هاي غذايي در كانادا و يا ايالات متحده كه در آن مجاز است در داروها و لوازم آرايشي و شناخته شده به عنوان D&C Yellow 1 461 مستندات Alimentarius آن را ليست نمي كند.:461

 

اثرات بهداشتي

زرد كينولين WS شده است در ارتباط با هر گونه كاهش سميت نيست genotoxic يا سرطان زا است و هيچ شواهدي از عوارض جانبي در توليد مثل و يا توسعه است.[5] رنگ مواد غذايي به طور كلي موضوع موشكافي بسيار براي اثر خود را بر سلامت بوده است.

 

علت احتمالي بيش فعالي

از آنجا كه 1970s و حمايت خوبي به اطلاع عموم از بنيامين فينگولد, نگراني عمومي است كه رنگهاي غذايي ممكن است رفتار ADHD مانند در كودكان باعث شده است. اين نگراني ها به رهبري ايالات متحده. FDA و ساير مقامات ايمني مواد غذايي به طور منظم بررسي ادبيات علمي و چراغ انگلستان FSA به كميسيون يك مطالعه توسط محققان در دانشگاه ساوتهمپتون به منظور بررسي اثر تركيبي از شش رنگ مواد غذايي (Tartrazine, Allura قرمز Ponceau 4R, كينولين زرد WS غروب زرد بنياد سينمايي فارابي و Carmoisine (دوبله "ساوتهمپتون 6")) و بنزوات سديم (نگهدارنده) در كودكان در جمعيت عمومي كه مصرف آنها را در نوشيدني ها; اين مطالعه در سال 2007 منتشر شده است. اين مطالعه نشان داد "امكان ارتباط بين مصرف اين رنگ هاي مصنوعي و بنزوات سديم نگهدارنده و افزايش بيش فعالي" در كودكان; كميته مشورتي به FSA كه مورد بررسي اين مطالعه همچنين مشخص شد كه به دليل مطالعه محدوديت نتايج نمي تواند تعميم به جمعيت عمومي و آزمايش هاي بيشتر توصيه مي شود بود".

 

اروپا نظارتي جامعه با يك تاكيد قوي بر پيشگيرانه اصل مورد نياز شوي و به طور موقت كاهش مي يابد قابل قبول دريافت روزانه (ADI) براي مواد غذايي رنگهاي; انگلستان FSA نام براي خروج داوطلبانه از رنگهاي توسط توليد كنندگان مواد غذايي. با اين حال ، در سال 2009 efsa دوباره ارزيابي داده ها در دست و مشخص شد كه "شواهد علمي در دسترس مي كند ارتباط بين مواد افزودني رنگ و اثرات رفتاري اثبات نيست". بر اساس شواهد ديگر ، EFSA همچنين مصرف روزانه قابل قبول (ADI) را از 10 به 0.5 mg/kg كاهش داد

 

FDA آمريكا را ندارد تغييرات پس از انتشار ساوتهمپتون, مطالعه, اما پس از يك شهروند درخواست ثبت شده توسط مركز علم در جهت منافع عمومي در سال 2008 درخواست FDA ممنوعيت چند افزودني هاي مواد غذايي FDA آغاز بررسي شواهد و مدارك موجود و هنوز هم ساخته شده بدون هيچ تغييري.

 

هيچ مدركي ادعا گسترده اي است كه رنگ آميزي مواد غذايي باعث عدم تحمل غذايي و رفتار ADHD مانند در كودكان پشتيباني مي كند.: 452 ممكن است كه رنگ آميزي مواد غذايي خاص ممكن است به عنوان يك ماشه در كساني كه به لحاظ ژنتيكي مستعد عمل, اما شواهد ضعيف است.

منبع

https://asemantejarat.com/%da%a9%db%8c%d9%86%d9%88%d9%84%db%8c%d9%86-%db%8c%d9%84%d9%88/

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Quinoline_Yellow_WS

كينولين زرد WS
از ويكيپديا ، دانشنامه آزاد
پرش به navigationJump به جستجو
كينولين زرد WS[1]
كينولين زرد WS.svgname
نامها
IUPAC نام
سديم 2-(1 ، 3-dioxoindan-2-yl)quinolinedisulfonate
نامهاي ديگر
Ci اسيد زرد 3 ، مواد غذايي زرد 13 ، D & C زرد شماره 10 ، اسيد زرد 3 ، كينيدين زرد Kt ، ژاپن زرد 203 ، ليمو زرد روي 3 ، Ci 47005
شناسهها
شماره CAS
8004-92-0 بررسي
مدل 3D (JSmol)
تصوير تعاملي
عنكبوت
23070 بررسي
Echa InfoCard 100.116.526 ويرايش اين در ويكيداده
شماره EC
305-897-5
E شماره E104 (رنگ)
PUBCHEM CID
24671
UNII
چك 35SW5USQ3G
داشبورد CompTox (سازمان حفاظت محيط زيست)
DTXSID0041721 ويرايش اين در ويكيداده
اينچي
لبخند
ويژگيها
فرمول شيميايي C18H13NO5/8/11S1/2/3Na1/2/3
جرم مولي 477.38 g/mol
ظاهر پودر زرد مايل به سبز
نقطه ذوب 150 °C (302 °F؛ 423 K) (تجزيه)
حلاليت در محلول در آب [2]
اسيديته (pKa) 1.8
خطرات
خطرات اصلي مضر (Xn)
R-عبارات (قديمي) R22
S-عبارات (قديمي) S24/25 ، S28 ، S37 ، S45
به جز جايي كه در غير اين صورت ذكر شده است ، داده ها براي مواد در حالت استاندارد خود (در 25 °C [77 °F] ، 100 kPa) داده مي شود.
☒ بررسي (چك است☒ ?)
مراجع جعبه اطلاعات
كينولين زرد Ws مخلوطي از تركيبات آلي مشتق شده از رنگ كينولين زرد SS (روح محلول) است. با توجه به حضور گروه هاي سولفونات ، رنگ WS محلول در آب (WS) است. آن است كه مخلوطي از disulfonates (اصولا), monosulfonates و trisulfonates از 2-(2-quinolyl)indan-1,3-dione با حداكثر جذب در طول موج 416 نانومتر است.[3]ص. 119
محتويات
1 استفاده
2 اثرات بهداشتي
2.1 علت احتمالي بيش فعالي
3 مراجع
4 لينك هاي خارجي
استفاده
كينولين زرد به عنوان يك افزودني غذايي زرد مايل به سبز در برخي كشورها ، در اروپا به عنوان E شماره e104 تعيين شده استفاده مي شود.[4] در اتحاديه اروپا و استراليا زرد كينولين مجاز است در نوشيدني ها استفاده شده است و در مواد غذايي مانند سس, دكوراسيون و پوشش; زرد كينولين ذكر شده است به عنوان يك مجاز افزودني هاي غذايي در كانادا و يا ايالات متحده كه در آن مجاز است در داروها و لوازم آرايشي و شناخته شده به عنوان D&C Yellow 10.[5]: 461 مستندات Alimentarius آن را ليست نمي كند.[5]:461
اثرات بهداشتي
زرد كينولين WS شده است در ارتباط با هر گونه كاهش سميت نيست genotoxic يا سرطان زا است و هيچ شواهدي از عوارض جانبي در توليد مثل و يا توسعه است.[5] رنگ مواد غذايي به طور كلي موضوع موشكافي بسيار براي اثر خود را بر سلامت بوده است.[6]
علت احتمالي بيش فعالي
از آنجا كه 1970s و حمايت خوبي به اطلاع عموم از بنيامين فينگولد, نگراني عمومي است كه رنگهاي غذايي ممكن است رفتار ADHD مانند در كودكان باعث شده است.[7] اين نگراني ها به رهبري ايالات متحده. FDA و ساير مقامات ايمني مواد غذايي به طور منظم بررسي ادبيات علمي و چراغ انگلستان FSA به كميسيون يك مطالعه توسط محققان در دانشگاه ساوتهمپتون به منظور بررسي اثر تركيبي از شش رنگ مواد غذايي (Tartrazine, Allura قرمز Ponceau 4R, كينولين زرد WS غروب زرد بنياد سينمايي فارابي و Carmoisine (دوبله "ساوتهمپتون 6")) و بنزوات سديم (نگهدارنده) در كودكان در جمعيت عمومي كه مصرف آنها را در نوشيدني ها; اين مطالعه در سال 2007 منتشر شده است.[7][8] اين مطالعه نشان داد "امكان ارتباط بين مصرف اين رنگ هاي مصنوعي و بنزوات سديم نگهدارنده و افزايش بيش فعالي" در كودكان;[7][8] كميته مشورتي به FSA كه مورد بررسي اين مطالعه همچنين مشخص شد كه به دليل مطالعه محدوديت نتايج نمي تواند تعميم به جمعيت عمومي و آزمايش هاي بيشتر توصيه مي شود بود".[7]
اروپا نظارتي جامعه با يك تاكيد قوي بر پيشگيرانه اصل مورد نياز شوي و به طور موقت كاهش مي يابد قابل قبول دريافت روزانه (ADI) براي مواد غذايي رنگهاي; انگلستان FSA نام براي خروج داوطلبانه از رنگهاي توسط توليد كنندگان مواد غذايي.[7] [8] با اين حال ، در سال 2009 efsa دوباره ارزيابي داده ها در دست و مشخص شد كه "شواهد علمي در دسترس مي كند ارتباط بين مواد افزودني رنگ و اثرات رفتاري اثبات نيست".[7] [9] بر اساس شواهد ديگر ، EFSA همچنين مصرف روزانه قابل قبول (ADI) را از 10 به 0.5 mg/kg كاهش داد.[9]
FDA آمريكا را ندارد تغييرات پس از انتشار ساوتهمپتون, مطالعه, اما پس از يك شهروند درخواست ثبت شده توسط مركز علم در جهت منافع عمومي در سال 2008 درخواست FDA ممنوعيت چند افزودني هاي مواد غذايي FDA آغاز بررسي شواهد و مدارك موجود و هنوز هم ساخته شده بدون هيچ تغييري.[7]
هيچ مدركي ادعا گسترده اي است كه رنگ آميزي مواد غذايي باعث عدم تحمل غذايي و رفتار ADHD مانند در كودكان پشتيباني مي كند.[10]: 452 ممكن است كه رنگ آميزي مواد غذايي خاص ممكن است به عنوان يك ماشه در كساني كه به لحاظ ژنتيكي مستعد عمل, اما شواهد ضعيف است.[7][11]
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.