آرشیو اردیبهشت ماه 1400

هيدروژن پراكسيد و آب اكسيژنه همه چيز خريد و فروش مواد شيميايي

نقش مهم پتاسيم در گياهان

۳۱ بازديد

نقش مهم پتاسيم در گياهان
پتاسيم يك ماده مغذي ضروري براي گياه است كه به طور معمول در خاك هاي استرالياي غربي كمبود دارد. اين ماده مغذي براي رشد گياه بسيار مهم است زيرا در بيشتر فرآيندهاي بيولوژيكي گياهان نقش دارد. به عنوان يك عنصر مغذي درشت طبقه بندي مي شود زيرا گياهان در طول چرخه زندگي خود مقادير زيادي پتاسيم مصرف مي كنند. در نتيجه ، عرضه محدود پتاسيم مي تواند عملكرد محصولات را محدود كند. همانطور كه در اين جدول حذف مواد مغذي نشان داده شده است ، فقط مقدار كمي پتاسيم در دانه حذف مي شود. بيشترين پتاسيم در برگها و ساقه ها نگهداري مي شود. يك محصول گندم كه 3/3 تن در هكتار عملكرد دارد ، وزن بالغ حدود 10.0 تن در هكتار (ريشه ، برگ ، ساقه و دانه) دارد. با 2.0٪ پتاسيم ، محصول بايد به 200 كيلوگرم در هكتار پتاسيم (معادل 400 كيلوگرم در هكتار ماده پتاسيم) دسترسي پيدا كند. از اين پتاسيم ، فقط 12 تا 15 كيلوگرم در هكتار در دانه حذف مي شود. بقيه در دسترس است تا به خاك برگردانده شود ، توسط دام برداشته شود يا در اثر سوختن ريشه يا فرسايش از بين برود.

اگر خاكستر در اثر باد ، باران يا فرسايش خاك برداشته شود ، تلفات بيشتري رخ خواهد داد. هنگام نمونه برداري از خاك ، ممكن است در زمان نمونه برداري مقدار زيادي از پتاسيم هنوز در گياه باشد زيرا با بارندگي به خاك شسته مي شود. سطح حاشيه اي در ماه نوامبر ممكن است در ماه مه مناسب باشد. اگر از بين بردن مقادير زيادي از مواد گياهي ، مانند توليد يونجه و سيلو ، برخي از سيستم هاي چرا و گاري هاي حفره اي در پشت هدرها ، حذف پتاسيم مي تواند زياد باشد. جايگزيني پتاسيم با استفاده از ميورات يا سولفات پتاس ضروري است. حياتي براي فتوسنتز و سنتز پروتئين. به تجزيه كربوهيدرات ها براي تأمين انرژي براي رشد كمك مي كند. در حركت يونهاي فلزي مانند آهن (Fe) كمك مي كند. به كنترل تعادل يوني كمك مي كند. به گياه در مقاومت در برابر بيماري و مقاومت در برابر خشكي ، سرما و يخ زدگي كمك مي كند. براي تشكيل ميوه و دانه ضروري است. كمك به تنظيم اسمزي: روند باز و بسته شدن روزنه ها (منافذ سطح برگ) براي كنترل مقدار آب از دست رفته در جو. بر كيفيت پروتئين دانه ، كارايي جذب نيتروژن ، كيفيت و عملكرد پخت (وزن و تعداد دانه) تأثير مي گذارد. پتاسيم يك ماده مغذي متحرك در داخل گياه است. با كمبود ، گياه پتاسيم را از برگهاي پيرتر خارج كرده و به برگهاي جوان تر پمپ مي كند ، بنابراين علائم ابتدا در برگهاي مسن ظاهر مي شوند. گياهان فاقد پتاسيم در امتداد برگها لكه بيني مي كنند و به سرعت تا انتها و حاشيه پخش مي شوند. پيري كامل (مرگ) برگ پير ممكن است رخ دهد.
كود به موادي گفته مي شود كه به منظور تأمين مواد مغذي ، افزايش بازده محصول و بهبود كيفيت محصول ، به طور مستقيم يا غيرمستقيم بر روي خاك اعمال مي شود و يا بر روي محصولات بالاي زمين پاشيده مي شود. كود مستقيم مواد مغذي ضروري محصولات را از جمله كود NPK ، كود مركب و كود ميكرو عناصر و غيره تأمين مي كند. كود غير مستقيم براي بهبود خواص فيزيكي و شيميايي خاك استفاده مي شود، به اين ترتيب شرايط رشد محصولات را بهتر مي كند، مانند آهك، گچ و كودهاي باكتريايي. كود در انواع مختلف طبقه بندي و انواع، در حالي كه تفاوت زيادي در اموال مواد تشكيل دهنده و شيميايي دارد. انواع كودكي چيست؟ چگونه كود را طبقه بندي كنيم؟ اين سوال در جزئيات بيشتر توضيح داده شده است. كود معدني يا كود شيميايي شامل يك يا چند عنصر مواد مغذي براي رشد محصولات كشاورزي است كه توسط مواد شيميايي ساخته شده است. اين شامل كود نيتروژن، كود فسفات، كود پتاس، كود ميكرو مياني و كود مركب و غيره است. كود با مولفه هاي ساده، مواد مغذي بالا و اثر چرب طولاني مشخص مي شود.
كودهاي ازت حاوي نيتروژن مورد نياز محصولات در طي رشد هستند. نيتروژن نقش بسيار مهمي در رشد محصولات دارد كه بخشي از اسيدهاي آمينه در گياهان است و جز a تشكيل دهنده پروتئين است. در همين حال ، اين قسمت تشكيل دهنده كلروفيل است كه تعادل را در روند فتوسنتز نشان مي دهد. نيتروژن همچنين مي تواند به زير استعمار محصولات كمك كند. كود نيتروژن نه تنها مي تواند توليد محصولات كشاورزي را افزايش دهد بلكه كيفيت محصولات كشاورزي را نيز بهبود مي بخشد. نيتروژن آمونيوم به راحتي توسط كلوئيدهاي خاك جذب مي شود ، تا حدي در لايه كريستال معدني خاك رس. نيتروژن آمونيوم با اكسيداسيون به راحتي نيترات مي شود. تلفات آمونياك در يك محيط قليايي فرار مي كند. هنگامي كه محصولات كلسيم ، منيزيم و پتاسيم آمونيوم اضافي را جذب مي كنند ، يك اثر مهار خاص ايجاد مي كند. آمونياك بوي تحريك كننده ، خورنده و فرار شديدي دارد. بنابراين نمي توان مستقيماً از آن براي كوددهي استفاده كرد. بعد از پيكربندي براي رقيق شدن در دسترس استآمونياك بي كربنات آمونيوم از نظر دانه بندي ، شكل كلينتري و ستوني از تركيب سفيد و كريستال است. محلول آبي قليايي است.

آشنايي با اسيد استئاريك

۳۴ بازديد

آشنايي

اسيد استئاريك ، اسيد اكتادكانوئيك نيز ناميده مي شود ، يكي از رايج ترين اسيدهاي چرب با زنجيره طولاني ، كه به صورت تركيبي در چربي هاي حيواني و گياهي طبيعي يافت مي شود. “اسيد استئاريك” تجاري مخلوطي از مقادير تقريباً برابر اسيدهاي استئاريك و پالمتيك و مقادير كمي اسيد اولئيك است. گريد آرايشي اين ماده در زمينه توليد شمع ، مواد آرايشي ، صابون اصلاح استفاده مي شود.

اين مطلب از سايت خريد و فروش مواد شيميايي بيسموت ورداشته شده است : https://bismoot.com/blog/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a6%d8%a7%d8%b1%db%8c%da%a9/

اين ماده هم گريد خوراكي و هم گريد صنعتي دارد . از گريد صنعتي در روان كننده ها ،پلاستيك ها ،ساخت لاستيك و … استفاده ميشود . در طبيعت اسيد استئاريك در درجه اول به عنوان يك تري گليسيريد مخلوط ، يا چربي ، با ساير اسيدهاي زنجيره بلند و به عنوان استر يك الكل چرب وجود دارد.

خريد اسيد استئاريك

براي خريد اسيد استئاريك و استعلام قيمت ميتوانيد با ما تماس بگيريد يا در صورت تمايل ثبت سفارش كنيد تا در اولين فرصت با شما تماس بگيريم.

شماره تماس سريع براي خريد اسيد استئاريك:02128422797

اسيد استئاريك ويلمار

انواع گريدها

گريد خوراكي

مقدار آن در چربي حيوانات بسيار بيشتر از چربي گياهي است. گوشت خوك و پيه اغلب حاوي 30 درصد اسيد استئاريك است. هيدروليز قليايي يا صابون سازي چربي ها باعث توليد صابون هايي مي شوند كه نمك هاي سديم يا پتاسيم اسيدهاي چرب هستند. اين ماده جامد بي رنگ و مومي است كه تقريباً در آب محلول نيست. اين ماده به عنوان استر گليسرول در چربي ها و روغن هاي حيواني و گياهي وجود دارد ، جايي كه يكي از رايج ترين اسيدهاي چرب با زنجيره طولاني است.در گوشت تازه ، سفيد و قرمز  وجود دارد.به اين گريد رابر گريد (Rubber grade) گفته ميشود.

گريد آرايشي-بهداشتي

كاسمتيك گريد (casmetic garde) يا اسيد استئاريك آرايشي بهداشتي عمدتا در توليد مواد شوينده ، صابون و مواد آرايشي مانند شامپوها و محصولات كرم اصلاح استفاده مي شود. صابون ها مستقيماً از اسيد استئاريك ساخته نمي شوند بلكه به طور غيرمستقيم با صابون سازي تري گليسيريدهاي متشكل از استرهاي اسيد استئاريك ساخته مي شوند.

خواص

اسيد استئاريك با فرمول مولكولي C18H36O2 و جرم مولي 284.484  g·mol−1، با ظاهري سفيد  و جامد، با بوي تند ، روغني . چگالي آن 0.9408 گرم در سانتي متر مكعب (20 درجه سانتيگراد) و 0.847 گرم در سانتي متر مكعب (70 درجه سانتيگراد) است . نقطه ذوب: 69.3 درجه سانتيگراد (156.7 درجه فارنهايت ؛ 342.4 درجه كلوين ). نقطه جوش:  361 درجه سانتيگراد (682 درجه فارنهايت ؛ 634 كلوين )  تجزيه مي شود .232 درجه سانتيگراد (450 درجه فارنهايت ؛ 505 كلوين ) در 15 ميلي متر جيوه است.